Snel je rijbewijs halen

Snel je rijbewijs halen ? Dat kan bij ons! Geen lange wachttijden!
Het behalen van jouw rijbewijs is een investering, dus jouw geld goed besteden! Dat begrijpen wij bij Ayana rijschool in Amsterdam als geen ander. Bij ons kan het behalen van je rijbewijs snel en hoeft het niet duur te zijn. Onze rijschool heeft een hoge slagingspercentage! Met 18 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde rijschool in Amsterdam en bieden wij een hoge kwaliteit autorijles voor een lage prijs.

Goede lessen krijg je in een fijne auto! Daarom biedt autorijschool Ayana altijd splinternieuwe, schone en goed onderhouden auto’s. Wij zijn stipt in onze afspraken en halen je thuis of bij je werk op! Naast de randvoorwaarden van een goede auto bieden wij persoonlijke begeleiding en een snel en veilig leertraject. Wij werken met een uniek lesplan, waarin de lessen op een efficiënte wijze worden opgebouwd. Hiermee helpen wij je veilig en zelfverzekerd deel te nemen aan het drukke verkeer van Amsterdam.

Spoedcursus rijbewijs Amsterdam.

Goed leren autorijden in Amsterdam doe je bij ons in een persoonlijke en ongedwongen sfeer, onder begeleiding van een vaste instructeur. Bij autorijschool Ayana kan binnen 14 tot 21 dagen op gaan voor je praktijkexamen en snel je rijbewijs halen met het lesprogramma spoedcursus rijbewijs Amsterdam. Door de zeer concurrerende prijzen in Amsterdam kan bijna iedereen op dit moment, zonder op lessen te besparen, met voldoende zelfvertrouwen het begeerde bewijs van rijvaardigheid behalen.

Voordelen:

  • Vaker rijlessen in een week.
  • Als je nog geen theorie hebt gehaald regelen wij een snelle datum voor jou.
  • Flexibel lestijden of vaste tijden.
  • Snelle datum voor je praktijkexamen.
  • Je leert snel in een korte tijd omdat je vaker rijlessen volgt.

Snel rijbewijs

Geslaagd voor je rijbewijs!

Na een intensieve lesprogramma en geslaagd te zijn voor je rijbewijs! Kan je bij de gemeente waar je bent ingeschreven ook een spoedrijbewijs aanvragen. Bij het aanvragen van een spoedrijbewijs bij de gemeente heb je twee pasfoto’s nodig en geld rond de 80 euro en je ID ! Na het aanvragen van een spoedrijbewijs bij de gemeente kan je het de volgende dag na middag je rijbewijs ophalen.

Je eerste auto ! Waar let je op ?

Nu je geslaagd bent voor je rijbewijs is het tijd voor een auto. Je moet na het snel slagen voor je rijbewijs blijven rijden om het geleerde kennis niet los te laten! De een heeft de auto van zijn ouders de andere krijgt een auto van zijn werk maar hoe zit het met jou als je deze mogelijkheid niet hebt ? Je eerste auto hoeft niet duur te zijn ! Je kan een goedkope auto kopen totdat je financieel nog iets beters kan vinden. Bij het kopen van een auto is het belangrijk eerst voor jezelf om een plan te maken. Waarvoor ga je het gebruiken ? Voor je werk of om leuke dingen mee te doen ? Een benzine auto is wegenbelasting goedkoper dan een diesel auto ! Benzine auto gebruikt meer en is goedkoper in wegenbelasting. Diesel auto gebruikt minder maar is in tegendeel duurder in wegenbelasting.

Voorbeeld 1. Je maakt elke dag gebruik van je auto om naar je werk te gaan dat jou minder dan 15 kilometer heen en terug kost dan adviseren wij een benzine auto te kopen !
Voorbeeld 2. Je maakt elke dag gebruik van je auto en rijd op een dag 30 tot 50 kilometer dan adviseren wij een diesel auto te kopen zo bespaar je in brandstof !