Opfriscursus autorijden

Opfriscursus autorijden. Je hebt al een tijdje je rijbewijs, maar omdat je niet zo vaak in de auto zit, voel je je onzeker in het verkeer. Inparkeren is nog steeds een drama en ook het invoegen op de snelweg gaat niet echt op rolletjes. Autorijden was toch stukken makkelijker toen je instructeur naast je zat!
Komt dit je bekend voor? Geen probleem… Je bent écht niet de enige! Er zijn veel bestuurders die onzeker zijn of worden in het verkeer.

Vaak komt dit omdat ze na het behalen van het rijbewijs te weinig auto hebben gereden. Die enkele keer dat ze dan in een auto (moeten) stappen breekt al snel het klamme zweet uit. Speciaal voor deze bestuurders hebben we een opfriscursus auto ontwikkeld, waarin je weer vertrouwd raakt met de auto, met de bijzondere verrichtingen en waardoor  je weer zeker gaat voelen in het verkeer. In een aantal rijlessen geven we je tips tijdens het opfriscursus , waardoor jij je zekerder gaat voelen op de weg. De opfris rijlessen worden gereden in onze lesauto, zodat je zeker weet dat er niks fout kan gaan. Tijdens deze rijlessen krijg je precies die tips die voor jou van belang zijn, waardoor het rijden je straks veel gemakkelijker af gaat.

Onderdelen opfriscursus auto

  • Kruispunten/Rotondes
  • Snelweg invoegen en uitvoegen
  • Parkeren
  • Navigatie zelfstandig route rijden
  • Verkeersregels

Kosten

Onze ervaring met opfriscursussen zijn hooguit 4 tot 6 rijlessen. Zijn er meer rijlessen nodig dan is dat altijd te bespreken ! Tarieven van 1 rijles zijn 55 euro, je bent ongeveer 220 euro kwijt voor 4 rijlessen! Als je echt heel lang niet heeft gereden dan kan de aantal rijlessen variëren!  Betalingen kunnen na afloop van elke rijles voldaan worden. Duur van je opfris rijlessen zijn 60 minuten per keer. Je kan ook de aantal opfrislessen overmaken zodat je niet telkens hoeft te pinnen ! Wil je graag eerst een proefles bij onze rijschool, dan kan je hier inschrijven

Opfris rijlessen