Rijlessen

Voordat je begint aan jou rijlessen krijg je bij ons eerst een proefles. Je maakt dan kennis met de rij-instructeur en met de lesauto. De proefles verplicht je tot niets! Tijdens de proefles krijgt de rij-instructeur een eerste indruk van jouw kennis, vaardigheden en leervermogen. Op basis van deze informatie maakt de instructeur een inschatting van hoeveel rijlessen jij nodig zal hebben. Je zult begrijpen dat deze eerste rijles dus erg belangrijk is!

Advies na je proefles!

De vrijblijvende proefles, inclusief het adviesgesprek duurt 60 minuten. Na de proefles krijg je een advies op maat voor het te kiezen van een lespakket dat het beste bij jou past. Jongeren tussen de 16,5 en 20 jaar oud hebben gemiddeld 25 tot 30 autorijlessen van een uur nodig. Volwassenen tussen de 20 en 40 jaar oud hebben gemiddeld 30 tot 35 rijlessen van een uur nodig. Volwassenen ouder dan 40 jaar hebben gemiddeld  35 tot 45 rijlessen van een uur nodig omdat zij meestal minder snel leren. Dit bedoelen we lief hoor, we worden allemaal een dagje ouder!

Opbouw van jou rijlessen !

De opbouw van jouw rijlessen wordt mede bepaald vanuit het advies dat jou rij-instructeur je heeft gegeven na afloop van de vrijblijvende proefles. Jou rijlessen krijgen een logische volgorde. Je leert steeds een beetje meer op het tempo dat het beste bij jou past. Maak je dus geen zorgen dat het tempo te langzaam of juist te snel zal gaan, hier wordt rekening mee gehouden. Op deze manier ben je het snelste en beste voorbereid op het rijexamen en is de slagingskans het hoogst.

Instructiekaart

Wij maken gebruik van een instructiekaart om je vorderingen bij de te houden. Op deze manier kun je goed zien wat je al beheerst en goed uitvoert. Wanneer dit nodig is, passen wij jou rijlessen aan zodat deze het beste aansluiten bij wat je kunt en wat eventueel nog extra aandacht vereist.Rijschool in Amsterdam - Rijscholen - Autorijscholen Amsterdam

Voorbereiding op het rijexamen

Rijlessen Amsterdam