Rijlessen Amsterdam

Voordat je begint aan jouw rijlessen Amsterdam krijg je bij ons eerst een proefles. Je maakt dan kennis met de rij-instructeur en bekend raken met de lesauto. Jij bepaalt of je tevreden bent met de manier van lesgeven en de lesauto. De proefles verplicht je tot niets! Tijdens de proefles krijgt de rij-instructeur een eerste indruk van jouw kennis, vaardigheden en leervermogen. Op basis van deze informatie maakt de lesinstructeur een schatting van hoeveel lessen jij nodig hebt. Je zult begrijpen dat deze eerste rijles dus erg belangrijk is.

Advies na je vrijblijvende proefles autorijbewijs

De vrijblijvende proefles autorijbewijs, inclusief het adviesgesprek duurt 60 minuten. Na de proefles krijg je een advies op maat voor het te kiezen lespakket dat het beste bij jou past. Jongeren tussen de 16,5 en 20 jaar oud hebben gemiddeld 25 tot 30 autorijlessen van een uur nodig. Volwassenen tussen de 20 en 40 jaar oud hebben gemiddeld 30 tot 35 rijlessen van een uur nodig. Volwassenen ouder dan 40 jaar hebben gemiddeld  35 tot 45 rijlessen van een uur nodig omdat zij meestal minder snel leren. Dit bedoelen we lief hoor, we worden allemaal een dagje ouder!

Opbouw van jouw rijlessen Amsterdam!

De opbouw van jouw rijlessen Amsterdam wordt mede bepaald vanuit het advies dat jouw rij-instructeur je heeft gegeven na afloop van de vrijblijvende proefles autorijbewijs. Jouw rijlessen in Amsterdam krijgen een logische volgorde. Je leert steeds een beetje meer en op het tempo dat het best bij jou past. Maak je dus geen zorgen dat het tempo te langzaam of juist te snel zal gaan, hier wordt rekening mee gehouden. Op deze manier ben je het snelste en beste voorbereid op het rijexamen en is de slagingskans het hoogst.

 

Instructiekaart rijles

Wij maken gebruik van een instructiekaart rijles om je vorderingen bij de te houden. Op deze manier kun je goed zien wat je al beheerst en goed uitvoert. Wanneer dit nodig is, passen wij jouw rijlessen in Amsterdam aan zodat deze het beste aansluiten bij wat je kunt en wat eventueel nog extra aandacht vereist. Zo weet je zeker dat je niet te veel lessen gebruikt, maar toch goed voorbereid aan het auto-rijexamen deelneemt.

 

Voorbereiding op het rijexamen

Afspraken rijlessen Amsterdam

Wij werken van zondag tot vrijdag van 09.00 uur tot 20.00 uur! Om optimaal te kunnen presteren tijdens je rijlessen in Amsterdam, adviseren wij om minimaal 2 rijlessen per week te nemen. Op deze manier voorkom je dat jouw opgedane kennis is afgezwakt en leer je sneller om handelingen zoals bijvoorbeeld schakelen automatisch uit te voeren. Hierdoor kun je sneller focussen op zaken die je nog niet beheerst. Het is natuurlijk ook mogelijk om meer dan twee rijlessen per week te nemen, waardoor jij nog sneller klaar bent voor het rijexamen.

 

Word je thuis opgehaald?

Wij halen onze leerlingen altijd zelf op en brengen je ook weer terug. Let op; tijdens de spits worden afspraken voor het ophalen gepland op een makkelijk bereikbare locatie. Zo weet je zeker dat je geen tijd verliest en kunnen wij op de afgesproken tijd op locatie zijn.

Rijlessen Amsterdam