Autorijschool Ayana

Rijschool Amsterdam

Rijlessen Amsterdam

Spoedcursus rijopleiding

Rijbewijs halen

Contact opnemen met ons !

Heb je vragen over onze dienstverlening of andere vragen dan kan je ons mailen of bellen. Wij geven rijlessen alleen binnen Amsterdam ! Woont u buiten Amsterdam en wilt u toch bij onze rijschool in Amsterdam uw rijopleiding volgen ? Dan kunnen wij met u afspraak maken op een locatie dat voor u en voor ons makkelijk is ! In tegendeel zou het onnodig verloren tijd zijn als we in een drukke tijdstip afspreken !

Neem contact op met onze rijschool voor meer informatie. Aanmelden voor je rijopleiding kan je via de inschrijf formulier dat kan je ook laat in de avond doen ! Wij nemen dan de volgende ochtend of middag contact op met jou voor een snelle intake les. Overdag zijn we tussen 09.00 tot 20.00 telefonisch bereikbaar kan dus ook via de telefoon. Meestal krijgen wij aan de telefoon of via de mail vragen over de aantal van de lespakket wat het je gaat kosten ? Hierover kunnen wij moeilijk uitspraak over doen ! Dat is in verband met verschil per persoon en aanvangsniveau. Om een duidelijke indicatie kunnen geven is een intake les zeer belangrijk.

Zodra je contact neemt met ons ?

Het is voor jou eigen belang dat je tijdig doorgeeft als 1 van deze vragen met (  JA ) beantwoord  hieronder! Zodat we tijdig dat samen kunnen melden bij cbr. Je wordt door de cbr arts beoordeeld of je mag rijlessen volgen en afrijden. Wat als je het niet aangeeft ? Dan riskeer je eigen en van een andere de veiligheid in gevaar ! Neem zelf geen voor oordeel laten we er samen erna kijken !

Eigen verklaring zijn vragen van cbr !

 1. Heeft u last van of last gehad van epileptische aanvallen, flauwvallen, aanvallen van abnormale slaperigheid overdag of andere bewustzijnsstoornissen?
 2. Heeft u last van of last gehad van evenwichtsstoornissen of ernstige duizelingen?
 3. Bent u onder behandeling of onder behandeling geweest voor een psychiatrische stoornis, een hersenziekte –zoals een beroerte– of een ziekte van het zenuwstelsel?
 4. Maakt u misbruik van of heeft u misbruik gemaakt van alcohol, geneesmiddelen, drugs of andere geestverruimende of bedwelmende middelen of bent u daarvoor ooit medisch onderzocht of onder behandeling geweest?
 5. Wordt of werd u behandeld voor inwendige ziekten als suikerziekte, hart- en vaatziekten, verhoogde bloeddruk, nierziekte of longziekte? Of heeft u een hart- of vaatoperatie ondergaan?
 6. Kunt u een arm, hand of uw vingers niet of slechts beperkt gebruiken?
 7. Kunt u een been of voet niet of slechts beperkt gebruiken?
 8. Ziet u minder goed met één of beide ogen, zelfs als u gebruik maakt van een bril of contactlenzen?
 9. Wordt of werd u behandeld door een oogarts? Of heeft u een oogoperatie of een laserbehandeling van de ogen ondergaan?
 10. Gebruikt u medicijnen die volgens de bijsluiter de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden, zoals slaapmiddelen, kalmeringsmiddelen, anti depressieve middelen, anti psychotische middelen of opwek middelen?
 11. Heeft u nog andere aandoeningen, ziekten of functiebeperkingen die het besturen van motorrijtuigen moeilijker maken?

Aanmelden via de inschrijf formulier kan 24 uur we nemen contact op !

Overdag mag je ook tussen 09.00 en 20.00 bellen om telefonisch te melden Tel 0626974799