Tussen tijdse toets

Tussen tijdse toets is een meeting bij cbr voor je praktijkexamen je kan niet slagen of zaken. Er wordt na je niveau gekeken of je klaar bent voor je praktijk examen. En als je nog zwakke punten hebt dat je kan verbeteren wordt je daarop aangesproken. Na je toets  krijg je een uitslag formulier mee. Daarop staan je verbeterpunten en natuurlijk je vrijstelling voor je bijzondere handelingen. Het is niet een verplichting om een tussen tijdse toets te gaan doen! Je mag het doen als je er voor over heb want zo`n tussen tijdse toets is wel handig.

Vrijstelling van de toets !

Je kan wel een vrijstelling verdienen als je de bijzondere verrichtingen goed uitgevoerd heb dan hoef je tijdens je praktijk examen niet meer bijv. te gaan parkeren of te keren of je krijgt geen vragen meer. Je vrijstelling is dan alleen voor 1 examen geldig. Ben je gezakt dan is dat niet meer voor de tweede examen geldig. Zo`n tussen tijdse toets is niet verplicht maar, als je er voor over heb adviseren we het wel. Het kost 180€ en dat kan je altijd aanvragen bij je rij instructeur.

Dan heb je een keer al mee gemaakt en weet je hoe  zo`n examen straks eruit ziet want het zal die dag exact hetzelfde gaan met je echte examen.