Rijschool Amsterdam Zuidoost

Ben jij op zoek naar een rijschool Amsterdam zuidoost? Waarbij je plezierig en doelgericht rijles kunt volgen? Maak dan een afspraak bij Autorijschool Ayana in Amsterdam zuidoost. Wij zetten jou centraal. Onze rij instructeur zet zich voor de volle 100% in, zodat jij met gemak je rijbewijs kunt behalen, met onze uniek leermethode ! Rijschool Amsterdam zuidoost

Tijdens je eerste rijles maak je kennis met de rij instructeur en met het voertuig. Na de proefles bij onze rijschool Amsterdam zuidoost krijg je te horen hoeveel rijlessen je nodig zal hebben. Ook kun je meteen aangeven of je wel of niet prettig voelt bij de manier van lesgeven van de rij instructeur. Als je begint met de rijlessen, krijg je gestructureerd rijles, in een logische volgorde en op je eigen tempo. Stap-voor-stap dus. Je krijgt bij autorijschool Ayana een vaste rij-instructeur, en les in dezelfde auto.

Kies voor een compleet rijopleiding.

Je kan bij onze rijschool in Amsterdam zuidoost een compleet lespakket kiezen van je rijlessen, theorie cursus, en tussen tijds toets, tot aan je praktijk examen.

Opbouw van je rijopleiding.

Hieronder zie je de opbouw van je rijopleiding totdat je slaagt bij Cbr.ย Ayana rijschool Amstedam zuidoost heeft een unieke leermethode dan, andere rijscholen in Amsterdam en we werken volgens de Rijprocudure B.Je rijopleiding begint altijd met het voertuig bediening. Vervolgens voertuig beheersing zodat je makkelijk kan omgaan met het voertuig. Nadat je de eerste twee fase’s onder de knie hebt, worden de rijlessen aangeboden van makkelijke situaties naar complexe verkeerssituaties!

Her examen bij Cbr.

Heb je al een keer examen afgelegd bij Cbr via een andere rijschool zonder succes! Dan is autorijschool Ayana het goede adres voor jou. Omdat wij een uniek leermethode gebruiken is de kans van slagen veel hoger dan alle andere rijscholen in Amsterdam !

Je krijgt op je email het resultaat van je praktijk examen waar je op bent gezakt ! Wij werken aan deze onderdelen zonder dat je onnodig extra rijlessen hoeft te nemen en stomen jou klaar voor de volgende keer dat je op examen gaat!

Voertuig bediening

Zithouding afstellen spiegels
Instrumenten binnen in de auto
Stuurmethodes
Gas geven
Remmen
Koppelen en schakelen
Kijktechniek
Milieu vriendelijk rijden

Voertuig beheersing

Hellingproef
Recht achteruit rijden
Bocht achteruit rijden
Vak achteruit parkeren
Vak vooruit parkeren
Vooruit in file parkeren
Achteruit in file parkeren
Halve draai
Keren d.m.v in 3 steken

Simpele verkeerssituaties

Plaats op de weg
Tegemoet komen en passeren
Woonwijken (30km)
Rechts afslaan
Links afslaan
Kruispunten
Rotonde

Complexe verkeerssituaties

Rijstrook wissel
Inhalen
Invoegen en uitvoegen op snelweg
Anticiperen en aanpassen
Besluitvaardig beslissingen nemen
Navigatie route volgen
Vlot, Veilig en Zelfstandig rijden