Tussen tijdse Toets is een meeting bij cbr voor je praktijkexamen je kan die niet slagen of zaken, er wordt na je niveau gekeken of je klaar bent voor je praktijk examen, als je nog zwak aandacht punten heb wordt je daarop aangesproken, na je toets en krijg je een uitslag formulier mee.

Niet verplicht! Wel slim!

Het is niet een verplichting om een tussen tijdse toets te gaan doen! Je mag het doen als je er voor over heb want zo`n tussentijdse toets is wel handig.Samen met jou gaan we nog je zwak aandacht punten verbeteren zodat, je klaar bent voor je praktijk examen.

Tussen tijds toets bij Cbr.

Vrijstelling van tussen tijds toets!

Je kan wel een vrijstelling verdienen als je de bijzondere verrichtingen goed uitgevoerd heb, dan hoef je tijdens je praktijk examen niet meer bijv. Te gaan parkeren of keren of vragen dat krijg je dan dus niet meer dat is dan alleen voor 1 examen geldig ben je gezakt dan is dat niet meer voor de tweede examen geldig.

Tussen tijdse toets is niet verplicht maar als je er voor over heb adviseren we het wel.
Dan heb je een keer mee gemaakt en weet je hoe  zo`n examen straks eruit ziet want het zal die dag exact hetzelfde gaan met je echte examen.