Rijschool in Amsterdam West


Ben jij op zoek naar een rijschool in Amsterdam west waarbij je plezierig en doelgericht rijles kunt volgen ? Maak dan een afspraak bij Autorijschool Ayana in Amsterdam west. Wij zetten jou centraal. Onze rij instructeur zet zich voor de volle 100% in, zodat jij met gemak je rijbewijs kunt behalen, met onze uniek leermethode !

Tijdens je eerste rijles maak je kennis met de rij instructeur en met het voertuig. Na de proefles bij onze rijschool in Amsterdam west krijg je te horen hoeveel rijlessen je nodig zal hebben. Ook kun je meteen aangeven of je wel of niet prettig voelt bij de manier van lesgeven van de rij instructeur. Als je begint met de rijlessen, krijg je gestructureerd rijles, in een logische volgorde en op je eigen tempo. Stap-voor-stap dus. Je krijgt bij autorijschool Ayana een vaste rij-instructeur, en les in dezelfde auto.

Kies voor een compleet rijopleiding.

Je kan bij onze rijschool in Amsterdam west een compleet lespakket kopen van je rijlessen, theorie cursus, en tussen tijds toets, tot aan je praktijk examen.

Her examen bij Cbr.

Heb je al een keer examen afgelegd bij Cbr via een andere rijschool zonder succes! Dan is autorijschool Ayana het goede adres voor jou, omdat wij een uniek leermethode gebruiken is de kans van slagen veel hoger dan alle andere rijscholen in Amsterdam !

Je krijgt op je email het resultaat van je praktijk examen waar je op bent gezakt ! Wij werken aan deze onderdelen zonder dat je onnodig extra rijlessen hoeft te nemen en stomen jou klaar voor de volgende keer dat je op examen gaat!

Rijschool in Amsterdam west

Heb je meer informatie nodig bel of mail ons via de inschrijf formulier van onze Website. Kijk ook naar onze facebook